Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Fysioterapeutti, koulutettu hieroja Tiina Sundqvist

Ankkuritie 6 f 54, 02320 Espoo

puh. 050-3019 121,

tiina@varikkopilttuu.com


 

Palveluvalikoimassa tällä hetkellä:

 

klassinen- ja urheiluhieronta

fysioterapia

kivenlahtelainen päänhieronta

triggerpistekäsittely

faskiahieronta

imukuppihieronta / kuivakuppaus

 


 

Klassinen ja urheiluhieronta

Hieronta sopii kaikenikäisille: yleiseen rentoutumiseen, lihaskireyden vähentämiseen, urheilua harrastavien henkilöiden lihasten huoltoon. Käytän tavoitteesta riippuen erilaisia hierontatekniikoita, mm. syviä sivelyjä ja mobilisoivaa hierontaa. Hieronnassa vapautuu oksitoniinia ja näin ollen hieronta voi tuoda helpotusta myös psyykkiseen stressiin. http://fi.wikipedia.org/wiki/Oksitosiini

 


 

Fysioterapia

Fysioterapia sisältää fysikaalisten hoitojen lisäksi toiminnalliset harjoitteet kirjallisina sekä mobilisaation ja hieronnan.
Voit tulla sekä lääkärin lähetteellä että ilman lähetettä. Kela maksaa asiakkaalle lähetteellä annetusta hoidosta korvauksen.
 Kivenlahtelainen päänhieronta

Intialaisen päänhieronnan pohjalta olen ideoinut "kivenlahtelaisen päänhieronnan".
 Asiakas lepää hoitopöydällä selinmakuulla puutuolilla istumisen sijaan. Tällöin on mahdollista rentouttaa täysin kaikki lihakset, eikä tarvitse keskittyä pitämään päätä pystyssä niskalihasten rentoutuessa.  Käsittelen hiuspohjan, hartialihasten ja niskan lisäksi myös kasvot.
 Tämän hieronnan asiakkaat ovat kokeneet hyväksi "stressipesuksi", joka auttaa mm. nukahtamisvaikeuksissa. 


 Triggerpistekäsittely ja faskiahieronta

Triggerpisteet löytyvät usein hieronnan yhteydessä. Ne ovat kipeitä molluskoita syvällä lihaksessa tai aivan pinnassa, jolloin pelkkä hipaisu saattaa tuottaa voimakasta kipua. Triggerpisteet pitävät lihaksen kireänä, krampissa tai aiheuttavat kihelmöintiä, puutumista tai vapinaa ja nykimistä. Joskus lihas ei vain toimi kuten tavallisesti, vaikka mitään kipua ei esiinnykään. Triggerpisteheijasteet aiheuttavat myös migreenityyppistä päänsärkyä. Kivut sekoitetaan helposti myös fibromyalgiaan. Mikäli kärsit epämääräisistä kivuista, joihin ei tutkimuksissa löydy mitään varsinaista syytä, on aiheellista epäillä kipuja triggerpisteiden aiheuttamiksi. Triggerpisteitä esiintyy kaiken ikäisillä, myös lapsilla!

Vastaanotolle tullessasi sinun ei tarvitse tietää millä hieronnan metodilla mahdollinen kiputilasi hoidetaan. Tilanteen mukaan yhdessä valitaan sillä hetkellä paras vaihtoehto. Faskiahierontaa käytän pääasiassa täydentävänä hoitomuotona muun käsittelyn yhteydessä. Tavoitteena on tuloksellinen ja rentouttava terapia!


TERVETULOA!


TULETHAN TUOKSUTTA!

©2019 Palvelut | Hierova fysioterapeutti Espoo - suntuubi.com